Snart helg!

Ja snart har man gjort denna arbetsvecka inte fy skam med bara två arbetsdagar på en vecka. Synd bara att jag inte får träffa den underbaraste i helgen. Men får väll se om inte Fredde kan titta förbi en stund och ta en öl med mig, så jag inte är helt ensam.

Det verkar även som om tjejen blev glad över blomman hon fick av mig


Hemma och trött

Nu har jag varit i Kalmar ett par dagar. Massa med mys med den underbara tjejen. Vi firade bland annat alla hjärtans dag i förtid eftersom vi båda jobbar på torsdag. Blev mat på athena med efterföljande bio besök. (Django) det var trevligt med placering i hångelstolarna på biostaden.

Nu ligger man i soffan hemma och trycker ner kuddar så att soffan känns som om Ingrid ligger här med mig i soffan. Det går inte så bra men man måste ju försöka.


26

Nu är det bara cirka 26 timmar kvar tills jag är hos dig!
Det är också bara 26min kvar av denna arbetsdag kan det bli bättre? Nä det tror inte jag i alla fall.


Långsamt

Vad tiden kan gå långsamt när man sitter stilla. Man bara sitter här och tänker en himla massa. De flesta av mina tankar går till henne som jag inte kan mysa, pussa eller prata med. Man får så tid till tankar vilket gör att saknade blir enorm. Vill bara att du är här eller jag hos dig! Men nu är det inte långt kvar tills du åter är i min famn.....


Mys i massor

Blir helt sjukt tråkigt här hemma utan dig! Du gör mig tokig på ett bra sätt. Jag tror att jag kan vara kär. Detta gör mig rädd men ändå vill jag bara skrika ut min glädje. Because you are always on my mind. Men bara fyra dagars jobb kvar sen är du i min famn igen! Jag kommer till dig så fort jag bara kan.


RSS 2.0