Den rätta

Hur skall man göra när man har träffat en go tjej men inte vet vad man vill? Jag känner ju från hennes sida att hon känner och vill mer än vad kanske jag kan ge henne! Jag vill liksom dra i handbromsen men inte för mycket ännu jag kanske trots allt vill något när jag får ordning på mina känslor.

Nu har jag skaffat mig min första brevkompis eller ja vi skickar mail till varandra. Faktiskt riktigt roligt. Hon kommer från oxfordshire i England. Det roligaste är att vi har samma födelsedag. Jag träffade henne när jag nyss var på Mallorca vad är oddsen för det? Så nu kanske jag kan träna upp min engelska så mitt uttal och skrivning blir som det var i skolan!


Bland horor och britter!

Känslan som uppstår när man inser att man får klara sig själv bland horor och britter!
Det är så jävla tråkigt när kompisar taggar igång en själv och sedan säger "jag måste sova!"

Då sitter man där helt själv bland menlösa idioter som bara tänker på sig själv. Men det kanske är så man skall göra!?
I vilket fall som helst sitter man här på E4 i Magaluf utan kompisar! Men vem vet kanske har bättre tur utan partydödarna!


Semester

Känslan man får när man stiger av planet och det är 30 grader istället för 14 är oslagbar.nu


Äntligen halvfint

Det är inte ofta man är ledig när det är fint väder! Men nu äntligen har det hänt solen skiner och jag får ta en kall öl. Nu är det bara lite kvinnor som saknas sen är lyckan gjord! Var inte rädd för dimman utan omfamna den med kärlek så syns vi på andra sidan.


Panik

Nu kom paniken! Räknas bio som dejt? Om det gör det är det även dejt när man inte ens vet om man dejtar? Jag skall nämligen gå med en person som några jag känner genom jobbet tycker jag skall ta ut på dejt! Nästa fråga vad fan skall man ha på sig? Hade ju varit bra om man visste hur sen tjejen tänkte! Hjälp aja jag tar väll något bara och hoppas på det bästa det kan ju lyckas!


RSS 2.0