Trött

Nu tycker jag att det får vara nog med all skit inte nog med att man är själv och allt som händer i familjen! Utan har dessutom upptäckt att hur jag beter mig och min personlighet bara är attraktivt för gamla damer! Ingen i min egen ålder som vill ha en gentleman de vill bara ha skitstövlar som behandlar dem som sexobjekt! Va fan är det för fel på er tjejer när skall den snälla killen få en chans? Sitter nu i bilen på jobbet lite lite att göra men får väll ta tag i detta igen och hoppas på bättre tider! Jag hoppas verkligen jag får tid att hitta på något roligt snart kan jag verkligen behöva! Kom ihåg 1+1 blir inte alltid 2


Den sista!

Fy fan för allt som händer just nu! Det är det ena hit och det andra dit! Självklart står jag i mitten hör allt ser allt och kan inte vända mig varken hit eller dit! Hur skall man göra då liksom? Det värsta med allt är att det känns som att jag är den sista att få reda på när släktingar hamnar på sjukhus och annan skit. Känns helt underbart eller inte.
Det är ju väldigt tur att jag skall iväg nu i veckan och bara kunna låsa mig borta från omvärlden några dagar skall bli väldigt befriande måste jag erkänna.
Vet inte hur man skall tolka detta men träffade en tjej tyvärr så hände all skit under samma dag som jag träffade henne! Kalla mig skråckfull men det tar jag som ett tecken! Ok om det hade kommit senare än första dejten liksom.

Nä nu släpper jag det för tillfället och fokuserar på övningen och testerna jag skall göra kommer bli jättekul.
tills vi hörs igen Carpe diem

Vända kappan efter vinden

Kan man inget annat än att hata de som hela tiden vänder kappan efter vinden!? Ta till exempel min chef ena sekunden skall man följa instruktioner till punkt och pricka men så fort han inser att det kommer kosta honom pengar då är det helt plötsligt ok att fuska det svänger hela tiden. Jag blir så trött på detta så nu har man ju blivit tvungen att ta till stridsåtgärder för att få bukt och det är bland annat skall jag göra en kund så gör jag den ordentligt för fuskar jag och missar något så jag som får skit inte min chef! Samt att skall jag använda något så skall jag ha skriftligt på det samt underskrivet av min chef och den kunden vi får använda något av! Sen ger han så konstiga svar som när jag frågade "om jag ser att en är låst måste jag då känna på den?" hans svar blev då "i princip ja". Det får jag till att han menar du kan göra så men ringer kunden och säger att de inte ser oss gå fram och känna på dörren så kommer han att skälla på mig!

Det är så fruktansvärt tråkigt att man skall behöva skydda sig själv även från sin egen chef! För han står ju tydligen inte på våran sida i slutändan! Och det tycker jag inte är ok! Jag tycker nog att det är dags för honom att avgå han har ju helt tappat hur det är att jobba på fältet och vad som underlättar!


Försvara

Jag har alltid kört på att vara den snälla killen mot tjejer för det är sån jag är! Men det verkar ju inte fungera för det är ändå svinen som får tjejerna! Som exempel de som behandlar tjejer som sexobjekt, är otrogna m.m. Hur skall en snäll kille ha chansen när tjejerna ändå bara vill ha idioter?

Jag vet inte hur andra tänker men i min värld om en kompis säger att han är intresserad av en tjej eller kille förden delen. Låter man inte den tjejen/killen vara då som en shysst grej åt sin kompis? Jag tycker att om någon är intresserad av en person men sen visar det sig att den man är intresserad av inte är intresserade av dig. Så anser jag att man som kompis skiter i att ragga på den personen minst den dagen man märker att det inte kommer bli något. Visst man kan ju inte hjälpa om det är den man är intresserad av som raggar på sin kompis men då skall ju kompisen inse att han/hon inte skall göra något.

På tal om något helt annat så skall väll också en kompis som man anser vara en av de närmsta försvara en polare om personer tror något som han/hon vet inte är sant!? Jag anser att kan man inte försvara en kompis hur skall då den kunna försvara honom/henne. Jag kanske är för snäll men det var nära att jag sa både ett och annat om den polaren men det är ju detsamma som att sjunka till hans/hennes nivå. Tyvärr har den personen förlorat all tillit och den personen kommer få bevisa att den är en kompis att räkna med igen! Som man bädar får man ligga! Det värsta var kanske inte att personen hade tabbat sig! Utan det var att personen inte kunde erkänna sitt mistag utan försökte dölja det tills jag fick reda på det från en annan kamrat! 

Jag tycker inte det är mer än rätt att det skall vara så! Jag har själv gjort tabbar och de får jag leva med och så gott det går laga för att den personen och jag skall kunna lita på varandra igen. Men men nu har jag i alla fall fått ur mig det får vi se vart vi hamnar. Jag hoppas alla har haft en bra lång helg med många skratt en del alkohol och fina minnen. Jag hade i alla fall kul till trots allt. Jag hoppas jag åker tillbaka till Logen vi var på trevligt ställe med blandat folk mer kan man inte önska sig!

Testa alltid något nytt det värsta som kan hända är att du inte vill göra om det! Tills jag skriver igen tänk på att livet är för kort för att ångra det man inte gjorde!

RSS 2.0