Helgen ut, ny vecka in

Vet inte hur jag skall förklara helgen helt sjukt rolig var den i alla fall. vi började ca 15 hemma hos en polare för några uppvärmnings öl 17 ut på resturangen. När vi fått förrätten och en polare går på toa beställer vi in shoots åt alla och de kommer när han var tillbaka vid bordet! Minnen han fick när servitrisen kom var obetalbar vi fick hämta hans haka några meter bort haha.

Forsatte vidare hem till mig där det började drickas på allvar! Hade gjort en väldigt fin bål 1 del sprit och 3 delar jordgubbsdryck men frysta hallon i. Den fick även den mest rutinerade av oss för full! Sen ut och som vanligt tänkte vi lite för mycket med lilla hjärnan.Varför börjar man alltid tänka med den så fort man får lite alkohol i systemet? Och som vanligt så gick man hem själv! Tur att vi i alla fall ägde dansgolvet!

Söndagen var man återigen liggandes raklång och hoppades att någon skulle komma med något så man fick sluta lida med huvudärk och illamående vissa spyde så sent som 18 bara ett tecken att man hade det fruktansvärt roligt. Gillar också kommentaren som man alltid lägger dagen efter en hård utekväll "Jag skall aldrig dricka sprit igen" Lik fan står man där nästa vecka och vevar på dansgolvet!

Får väll hoppas denna vecka blir lika minnesvärd som sin föregångare! Nehä snart dags att jobba!
Mot oändligheten och vidare

Rättelse Varför få pengar

Ok jag kan vara den första att erkänna att jag har fel idrottsklubbar räknas inte som bolag men kanske borde när de omsätter mycket pengar! I vilket fall som helst så skall man klara sin ekonomi utan att räkna med avskrivning från sin kommun gäller samtliga klubbar för kommuner skall inte behöva lägga pengar på sådana idiot saker som att klubbar inte fixar sin ekonomi

Längtar tills det ser ut ungefär så här me...

img_0586 (MMS)

Längtar tills det ser ut ungefär så här men får väll nöja mig med allt förutom solen så länge


Varför få pengar

Varför skall klubbar på elitnivå komma varje år och gråta till komunen och säga "Snälla hjälp oss vi kan inte betala våra räkningar". Jag tycker det är så fruktansvärt illa för på den nivån då räknas klubben som ett företag! Och ett företag som inte kan betala sina räkningar måste gå i konkurs! Får en sådan klubb hjälp med 1 miljon säger vi så nästa år kommer de och behöver 1,5 miljoner.

Komunens förklaring till att de ger klubben pengar är att det är så viktigt för kommunen att ha en klubb på denna nivå. Men snälla det är cirka 2500 som går på dessa matcher och då är alla inte ens från denna stad. Dessutom finns det ca 22500 andra människor som inte går dit. Tydligen så är marioteten inte viktig det är bara dess 5% som räknas. Det är förjävligt. Allt detta för att det är någon tjock idiot i komunfullmäktige som är en av de 5%.

Självklart skall alla klubbar ha sådant här aktivitetsstöd det säger jag inget om. Men när man sätter i system att år efter år spendera mer pengar än man har då är det förjävligt. Den som är ekonomi chef borde få sparken lika så de här förbannade idioterna i komunfullmäktige. Lägg de här 1,5 miljonerna på vård och äldre istället de har gjort mer än denna jävla klubb nånsin kommer att göra!

// Arg skattebetalare.

Med hjälp av dessa instrument spenderar ja...

img_7630 (MMS)

Med hjälp av dessa instrument spenderar jag min födelsedag jättekul! Men jag är i alla fall ledig till helgen


Kris

Jag vet inte vad det berodde på men just denna dag! Dagen innan min födelsedag så fick sådan fruktansvärd ångest/panik. Jag fyller ju bara 23 så det kan ju inte vara 30 års kris ännu! Jag tror att det beror på att man sitter här singel, lägenheten ser ut som skit. Du hinner liksom inte göra något åt det för du jobbar jämnt. I alla fall känns det så.
Min polare var på mig om jag hade planerat något spec i helgen? Det har jag inte tänkt sa lite tråkigt jag vet men va fan skall man göra? Det finns ju inget spec man kan göra med en lägenhet!? Aja jag kommer kanske på något. Denna födelsdag precis som förra kommer jag fira i tjänstebilen jippi! 

Hörs 


Vilken dag

Jag som brukar ha det hyfsat lungt när jag jobbar helg det sket sig ju totalt Larm hit och dit. Men två som jobbar för farbror blå fick sitt jakt sinne stillat när de fick tag på några skojare!                                    
 Jag hann inte äns det jag skulle göra men va gör det hoppas grabbarna i natt får det bättre än vad jag har haft det nu blir det billys och massor med vin så jag klarar att lungna ner mig någon gång haha!

Sjuka

Alltså pizza nätdejtning med grabbarna blir helt enkelt helt sjukt! Om man säger så här de sitter och väntar på att tjejer skall flörta med dem. Och det jämför de med att sitta på älgpass de sitter och siktr in sig skickar iväg flirten men den missar hela tiden. Men den gången de träffar kommer väll "älgkon" falla som en fura och de kommer aldrig loss igen! haha nej då det blir säkert jättebra och jag önskar dem all lycka!

Pass på här kommer det nåt genom skogen!

Fredag igen

Hej igen nu var det helg igen men denna helg lär det inte hända mycket eftersom man jobbar hela helgen! Men ikväll blir det lite häng med grabbarna sen skall man väll försöka träffa tjejer på annat sätt än att träffa dem på krogen! Internet dejtning är det något tror ni? Tänkte testa i alla fall får vi se måste ju testa nya sätt när de gamla inte fungerar.

Blir nog köpemat ikväll dessutom och lite vin och nej det är inte konstigt när man bara sitter med killkompisar man måste ju lära sig dricka vin nån gång i sitt liv. Varför inte med killkompisar där man kan säga exakt vad man tyckte om vinet utan känna sig konstig och man behöver inte hållas när det är äckligt heller!

Hörs

Avskild

Det är inget vackert väder ute idag! Det gör ju att man bara sitter inne och tänker en massa. I nuläget är väll det inte det bästa alternativet men men vad skall man göra. Tvingade mig ut för att handla förut hade ju inte ens brödsmulor hemma.

Och nu sitter man här och försöker rensa skallen från allt onödigt som jobb och tjejer. Kanske i stället skulle försöka hitta på något kul att göra helgen om en vecka för då har jag fyllt år kanske skulle göra det på något speciellt sätt iår.?
Har inte varit hemma på min födelsedag på typ 5 år! Aja det löser sig säkert i alla fall så brukar det göra det. Samtidigt skulle jag gärna ut i skogen den helgen och få avreagera mig lite. Det är alltså ut i skogen med hemvärnet. Jag vet vad ni tänker " det är bara en massa gamla gubbar" men nej så är det inte längre medelåldern är faktiskt inte många år över 30 faktiskt. Men men vi får se inget bestämt ännu caio!

Konstigt

Då sitter jag här igen och skriver utan att veta om någon ens läser! När jag tidigare idag satt och skapade denna blogg så trodde jag inte det skulle vara så skönt att bara skriva det man tänker på! Det blir liksom att det lämnar huvudet när man har skrivit ner det här! Eller ja nästan i alla fall man tänker inte lika mycket på det.

Just nu mår man väll lite sådär planen i början av veckan var att jag inte skulle sitta här hemma själv. Jag skulle nämligen åkt och besökt en person som jag i alla fall ansåg dejta. Nu blev det inte hon kände inte att hon hade de känslorna för mig. Därav skrev jag den förra bloggen var väll lite upprörd då. Jag får väll se det såhär jag fick ju med mig något jag kan ha nytta av i fortsättningen. Hon berättade nämligen för mig att hon bloggar och att hon tycker det är fruktansvärt skönt att få skriva av sig även om det är för er läsare helt oförstårligt. Jag tänkte då att jag skulle testa det och jag måste säga det känns faktiskt riktigt skönt.

Jag personligen kommer nog inte läsa en massa bloggar men jag har ju heller inte haft något läshuvud har nog inte läst en hel bok sen mina gamla barnböcker om bumbibjörnarna och då tittade jag ju ändå bara på bilderna för det var ju mamma eller pappa som läste. OBS! Berätta inte det för mina gamla lärare det kommer känna sig lurade då ju.

När det kommer till att skriva här vet jag inte riktigt hur ofta man skall skriva. Det ända jag vet är att man får i stort sätt skriva om allt så länge ingen annan tar illa upp. Och jag hopps man också får välja hur ofta man skall skriva allt från en gång om året till en gång varje halv timme. Vart jag hamnar får väll tiden utvisa helt enkelt.

Även om jag själv inte är någon stor läsare så är jag ganska nyfiken på hur många som läser bloggar och hur man hittar eller söker upp andra bloggar. Jag har hört något om att det är mest tjejer som bloggar stämmer det eller är det bara en skröna för att vi män inte vågar erkänna att vi bloggar? Är det samma sak med att läsa bloggar och vad läser man mest om? Men där är det väll som allt annat "Smaken är som baken den är delad"

Det lär väll ta ett tag innan jag får min blogg precis som jag vill ha den är väll inte riktigt insatt exakt i hur man kan göra den personlig men det kommer så fram tills dess ni som läser (om någon vill säga) kommer den ändra stil och utseende hela tiden. Men jag kommer nog mest sitta och skriva när jag väl är här. Vi får se hur bloggen utvecklar sig om den i slutet får ett tema eller om det bara blir massa text och bilder om allt möjligt vi får se!


Nu undrar ni vad denna bilden är för något! Finns inte så mycket att säga om denna mer att jag vill tillbaka hit även om utsikten var skit! eller ja det räcker med att komma till ett land där palmer växer fritt!


Brustet

Jag vet inte varför det alltid skall vara så att jag går här med ett brustet hjärta!? För hur jag än gör så går det ändå på röven för mig när det kommer till tjejer/kvinnor. Låt oss kalla det "karriär"! I början var jag väll bara klumpig så då kan jag förstå att det inte blev något längre eller seriöst. Sen började jag väll hitta mig själv i hur jag är och beter mig och det är snäll omtänksam och romantiskt. Kanske några mer ord passar in men det är de som jag har fått uttalat till mig att jag är i ett förhållande!

Jag vet att jag inte är någon don juan jag ser inte ut som en fotomodell jag har inte ens magrutor. Det säger ju många tjejer att de inte behöver heller de säger också att de vill ha en snäll och omtänksam kille! Under alla år i min "karriär" har jag varit så men ändå funkar det inte! Det är precis som att det går bra i början men att tjejerna sen blir uttråkade över att man är snäll. Det är precis som att ni vill att vi skall vara bufflar som ni måste vara oroliga för att vi inte är ute och strular eller knullar runt.
Rätta mig gärna om jag har fel!

Sen när ni väl blir uttråkade då kommer smällen och orden "Jag kommer alltid tycka om dig men bara som en JÄTTEBRA killkompis. Jag hoppas vi kan fortsätta vara vänner ändå!?" Helt seriöst är det någon som har fortsatt att ha en bra kompis kontakt med sitt ex? Det kanske går ett tag precis som man håller upp en fasad att allt är bra sen bara dör kominikationen ut och man hörs aldrig igen.

För mig är det typ 5 gången just detta händer självklart anklagar man sig själv att det inte fungerar mellan mig dessa tjejer! Och det kommer man säkert alltid göra även om tjejerna säger "det är inte du det är mig det är fel med!" Men något är det ju jag gör eftersom det inte fungerar och jag funderar seriöst på om verkligen kärleken finns där ute eller om det bara är ett kommersiellt påhitt för att få sälja presenter och blommor.

Summa summarum: Skall man låsa in hjärtat med flera lås och olika nycklar tappa dessa lite var stans och se om någon nånsin kommer att ens försöka hitta dem?


Min första/Varning

Har alltid hört att alla skall blogga! Har aldrig provat detta förens nu. Vi får väll se hur detta går! Men jag säger några saker som du som läsare skall förstå innan vi börjar på allvar. Om du har problem med min svenska skrift håll det för dig själv ingen har sagt åt dig att läsa detta! Självklart får man kommentera det jag skriver.

Kommer alltid skriva det jag tycker och känner för kanske jag till och med tar hjälp av de få läsare man har om man har någon överhuvudtaget det får tiden utvisa.

RSS 2.0