fan

Detta känns fan inte bra längre! Jag vet att de kämpar för bättre vilkor för oss samt högre lön.
Men detta har till följd att om inte konflikten löses så kommer jag inte ha någon inkomst nästa månad! De skriver att det bara är en konflikt och det bara är stidsåtgärder men för mig betyder det strejk. Ingen av mina kollegor tror att det kommer gå så långt!
Lätt för dem att säga de får ju fortsätta jobba sina pass det ända är ju att de inte får jobba mer än vad passet säger. De kommer ju dessutom ha en inkomst det kommer inte jag att ha! Och eftersom jag är den enda behovaren som kommer följa detta så kommer det att slå hårt på mig. För vem väljer arbetsgivaren en som följer facket eller någon som är det svarta fåret och jobbar ändå?
Uppriktigt så börjar jag bli riktigt nervös över detta! Jag ångrar också vissa beslut man har tagit som hade jag gott med från början så hade man haft akassa i alla fall men nu kommer jag inte ha något! 

Men hur det än går så kommer jag stödja konflikten heja Transport! Så får man väll hoppas att allt löser sig så fort som möjligt. 

Vad krävs

Hej bloggen!
Vet att jag inte har skrivit på ett tag. Men har haft ganska mycket för mig.
Vad har hänt sen sist? faktiskt inte så mycket det har bara flytit på som alla andra dagar.

Men jag har kommit att tänka på några saker. Vad krävs för att en människa skall helt tappa fattningen? Krävs det att man tar mer av något man inte borde eller skall ta mycket av?

När en människa tappar fattningen så pass att den personen inte kan resonera som en vanlig människa, behövs det verkligen mycket för att det skall slå slint? Elller måste saker hänt under längre tid för att det skall slå slint?

Jag kan inte förstå det riktigt men saker händer av en anledning vi får väll se hur allt löser sig. Och hoppas att allt löser sig till det bästa. För en så länge har det ju alltid löst sig så vi får väll hoppas att även detta löser sig.

svårt att förklara men men det kommer säkert lösa sig. Adam bertil over and out


RSS 2.0